השם החדש של ה-Nintendo Revolution הוא Wii. זה דבליו ואחריו שני איי. Wii. אמרו את זה איתי: Wii. בפלאש הקטן שלהם הם מסבירים על שוויון, חירות ואחווה ועל שני אנשים קטנים שמשחקים ביחד כשהעולם שר "קומבייה" מאחוריהם, אבל לי זה בעיקר נשמע כמו צווחות עונג של כל מי שישימו לו שלט מאורך ורוטט ביד. אה, כלומר, צווחות שמחה.
אני מרגישה לא בנוח לקבל את הקרדיט - גם בסטריפ הזה וגם בקודם הרעיון היה בלעדית של ערן, ובשניהם הוא היה גם פשוט וגם מצוין (וגם די קל לציור, מה שאביב אוהבת).
אני חייב לומר שלא הבנתי את הבדיחה. או שלא היה כאן מה להבין ואז אני עוד יותר לא מבין. האם זו אמירה מתוחכמת על עדיפותה של המציאות הבינונית אך הבלתי ניתנת להכחשה על פני הייפ בלתי ממומש? ומה העניין עם הנקודה של סוני?
אז נסביר את הבדיחה, אבל מתוך אי רצון (כי בדיחה שהוסברה אף פעם לא מצחיקה): בסך הכל הצענו את האפשרות שנינטנדו מתחילה במירוץ לקראת השם הקצר, התמציתי ופשטני ביותר, ומיקרוסופט וסוני לא מרשות לעצמן להישאר מאחור ומנסות להתעלות על קודמתן עם שמות זעירים יותר ויותר.
אז נסביר את הבדיחה, אבל מתוך אי רצון (כי בדיחה שהוסברה אף פעם לא מצחיקה): בסך הכל הצענו את האפשרות שנינטנדו מתחילה במירוץ לקראת השם הקצר, התמציתי ופשטני ביותר, ומיקרוסופט וסוני לא מרשות לעצמן להישאר מאחור ומנסות להתעלות על קודמתן עם שמות זעירים יותר ויותר.
אבל למה B?
מן הסתם Box - וכמובן בגלל החריזה.
ואני כבר חשבתי שמיקרוסופט מגיבה ל-weeeeeee!!! של נינטנדו (התלהבות של חוגר) עם Be! (קודם נראה אתכם עם הוכחות בשטח).
אבל איכשהו אני לא רואה את מיקרוסופט וסוני רצות להתחרות עם נינטנדו על פשטות הולכת וגדלה. אולי בגלל זה הרעיון לא דיבר אלי. או שאני טיפש, כמובן. אפשרות סבירה לחלוטין.