כל שאר הקומיקסים ברשת אוכלים את האבק של הקומיקס הזה. אני בעד לבסס מוד למשחק שמבוסס עליו. הייתי אפילו משלם עבורו. זו הפעם השלישית שאני מתקן את ההודעה הזו, כי הוא פשוט נהיה טוב יותר עם כל פרק שקוראים. זה הדבר הכי מצחיק שראיתי באינטרנט. המקבילה האינטרנטית למשפחת סימפסון. איך זה שלא שמעתי עליו עד עכשיו?
-----------------
This curry is way too hot to eat. I wonder what would happen if I snort it"
שהם יוצרים ערכות ריפוי באיכות גבוהה ובמחיר גבוהה ואחר כך מפזרים אותם ברחבי העולם במקומות מסוכנים מבלי לדרוש שום תשלום מהמשתמשים בהם.
וזצריך רק ללכת על הערכת הריפוי בשביל להתרפא, ושזה גם מנקה את הבגדים שלך מכתמתי הדם. בקיצור זה היה ממש מצחיק.
בקומיקס הזה פשוט קראתי וממש צחקתי בקול.
לא יודע למה אתה חושב שזה רק נחמד.
כי זה לא חדש... קומיקס שצוחק על המוסכמות המכאניות של משחק כלשהו זה לא בדיוק הברקה, ודמות ראשית אהבלה מוחלטת זה לא ממש חדש. מה, 8-bit theatre עושה את זה כבר שנים, rpgworld עושה את זה ואפילו כולל דמות ראשית מטופשת, ו-OOTS עושה את זה למבוכים ודרקונים באופן הרבה יותר מעניין ומשעשע. אז כן, זה רק נחמד. יש לא מעט קטעים מצחיקים, וזה יופי של קומיקס, אבל הוא בטח לא הדבר הכי טוב ברשת...
אתם באמת יכולים ללמוד הרבה מהקומיקס הזה. גם מבחינה רעיונית וגם מצורת הבנייה שלו.
דמות ראשית מטומטמת היא מוטיב שקיים בערך בחצי מיצירות הקומדיה הקיימות. ע"ע סרטי האחים פארלי והאחים כהן. ובאמת שאין הרבה בדיחות על המכניקה של המשחק - בעיקר בהתחלה.
-----------------
כשאתה אומר "אנחנו", אתה מתכוון וי בריבוע? להשוות בין קומיקס עלילתי, מבוסס על עמוד שלם ובהמשכים, לבין קומיקס מבוסס חדשות, קצר וחד פעמי, זה כמו להשוות בין "חברים" לבין מופע סטנדאפ. הם בנויים באופן שונה לגמרי, ומצחיקים מסיבות שונות. עלילתיות: יש לנו קושי רב לעשות עלילות ארוכות, מהסיבה שאנחנו מופיעים רק פעמיים בשבוע, ובפני קהל מאוד מגוון. פעם ניסינו לעשות סטורי-ארק של ארבעה סטריפים, שהתקבלה בעיקר בטענות ותלונות. וי בריבוע תוכנן כמבוסס על חדשות - כלומר, קטעים חד פעמיים בדומה לקריקטורות בעיתון יומי - ואנשים התרגלו אליו ככזה. יהיה קשה ומסובך - ולא הכרחי - לעבור לפורמט מתמשך. אורך: אביב היא בחורה עובדת, ווי בריבוע הוא עבודה צדדית מבחינתה. אין לה את הזמן ליצור עמוד רב-ריבועים, ובדרך כלל אנחנו נשארים בסביבות בין 1 ל-3. תוכן: מי שמגיע לאתר של CONCERNED הוא מי שבא בשביל פרקים חדשים של סטריפ מבוסס HL. כלומר, מי שמכיר את המשחק. וי בריבוע מתוכנן לפנות לקהל כמה שיותר גדול, כלומר להתבסס על כמה שפחות חומר רקע שעלול להיות מצומצם מדי. למשל, בדיחות פנימיות על כמות החביות הפציצות ב-HL.
באמת שזה לא כל כך מבוסס משחק. למשל אני אף פעם לא שיחקתי בזה וזה עדיין מצחיק בטירוף - מה שמראה שזה עדיין מצחיק לקהל הלא גיימרי.
ד"א הקטעים שגורדון שואל שאלה ואז רואים משהו ענק מאחוריו שהוא לא שם לב אליו[כמו עם החית מחמד של הדוקטור, או שהוא שואל את הרובוט בגובה 6 מטר ועדיין מנסה לשמור על זה בסוד] פשוט גאוניים ולא צפוייים.
באמת שזה לא כל כך מבוסס משחק. למשל אני אף פעם לא שיחקתי בזה וזה עדיין מצחיק בטירוף - מה שמראה שזה עדיין מצחיק לקהל הלא גיימרי.
ד"א הקטעים שגורדון שואל שאלה ואז רואים משהו ענק מאחוריו שהוא לא שם לב אליו[כמו עם החית מחמד של הדוקטור, או שהוא שואל את הרובוט בגובה 6 מטר ועדיין מנסה לשמור על זה בסוד] פשוט גאוניים ולא צפוייים.
נראה לי שהמשפט האחרון שלך היה בציניות.
שזה מוזר, כי אז אולי גם המשפט הראשון שלך היה בציניות?
באמת עם המפלצת הזאת זה לא היה קטע מצחיק במיוחד. אבל יש מלא קטעים מצחיקים. גם בכמות וגם באיכות.
באמת שאין לי תלונות אליכם - אני רק אומר שמבחינה רעיונית - כמו למשל, שגורדון פרוהמן בא לראיון עבודה אצל ה-Combine ורוצה להצטרף אליהם, רעיון גאוני ומפתיע, ובמבחינת הבנייה של בועות הדיבור וזוויות הצילום, יש הרבה מה ללמוד.
-----------------