אגב, יש גברים שבאמת יושבים ככה על כיסאות? הייתי בטוח שזה קטע של נשים (מטעמי נוחיות פיזית).
שלוש תשובות, תבחר את זו שמתאימה לך: 1. אני זוכרת בודאות שהחבר לשעבר שלי היה יושב ככה על כסא. נראה לי שאחרי שעות של ישיבה רגילה חייבים לגוון איכשהו. 2. הוא מנסה לשמור את כל האיברים קרובים למרכז הגוף ולחמם אותם מדי פעם, כתוצאה מה"קור הבלתי ברור" האמור. 3. אני אמנית ועל כן כל הדמויות הן התגלמויות של צדדים באישיות המורכבת והאמנותית שלי, וכל הצדדים באישיות שלי יושבים ככה על כסא לפעמים.
כמו כן, ירון הוא לא גבר; הוא בת יענה. 4 תשובות במחיר 3.
שלוש תשובות, תבחר את זו שמתאימה לך: 1. אני זוכרת בודאות שהחבר לשעבר שלי היה יושב ככה על כסא. נראה לי שאחרי שעות של ישיבה רגילה חייבים לגוון איכשהו. 2. הוא מנסה לשמור את כל האיברים קרובים למרכז הגוף ולחמם אותם מדי פעם, כתוצאה מה"קור הבלתי ברור" האמור. 3. אני אמנית ועל כן כל הדמויות הן התגלמויות של צדדים באישיות המורכבת והאמנותית שלי, וכל הצדדים באישיות שלי יושבים ככה על כסא לפעמים.
כמו כן, ירון הוא לא גבר; הוא בת יענה. 4 תשובות במחיר 3.
1. זה מעניין. ואחר כך הוא מתפלא שזרקת אותו. ;) 2. בתור סוג של גבר אני חייב לציין שדווקא "ה"-איברים מתקררים בישיבה בתנוחה כזאת. 3. היתה לי הרגשה (בורכתי בטונות של אינטואיציה נשית) שאת יושבת כך בעצמך ומשם זה הגיע.