הו הו הו! באיחור אופנתי של שעות ספורות בלבד אנחנו מביאים את סטריפ #110, והפעם בסימן "מה לעזאזל נסגר עם הפרק האחרון של לוסט?!".
לא, באמת. מה זה צריך להיות? זו איזו תכנית מחוכמת לגרום למותם של כמה עשרות אלפי צופים בבת אחת? עשינו משהו רע? אולי נבחרנו מראש כחלק ממזימה זדונית של הגורל, האי ואגודות סודיות שונות, וכעת אנחנו מובלים לטבח אכזרי, נפשות מעונות שרק רוצות לדעת מה לעזאזל קורה עם הסדרה הזו ולא יגלו לעולם. או לפחות עד עוד ארבעה חודשים.
זה רק אני, או שהעיצוב של החדר של ירון גובל בעיצוב של מנזר בודהיסטי?
כלומר, תני לו לפחות איזה פוסטר מעל המיטה!
נו מה, אני מעצבת להם את הבית? ירון מנסה לבחור פוסטר מתאים לקיר כבר חודשים, אחרי שאחותו לקחה לו את הפוסטר המגניב של קיל ביל (המאורך עם כל הדמויות), אבל לאט לאט החוזה שלהם הולך להסתיים בכל מקרה, אז כבר לא שווה לו להשקיע מאמצים.
ציטוט: הכותב המקורי Chate Noire ב 2006 /05 /29נו מה, אני מעצבת להם את הבית? ירון מנסה לבחור פוסטר מתאים לקיר כבר חודשים, אחרי שאחותו לקחה לו את הפוסטר המגניב של קיל ביל (המאורך עם כל הדמויות), אבל לאט לאט החוזה שלהם הולך להסתיים בכל מקרה, אז כבר לא שווה לו להשקיע מאמצים.
Quote: הכותב המקורי Komaka ב 2006 /05 /29<br><blockquote><b>ציטוט: </b><i>הכותב המקורי Chate Noire ב 2006 /05 /29</i><hr />נו מה, אני מעצבת להם את הבית? ירון מנסה לבחור פוסטר מתאים לקיר כבר חודשים, אחרי שאחותו לקחה לו את הפוסטר המגניב של קיל ביל (המאורך עם כל הדמויות), אבל לאט לאט החוזה שלהם הולך להסתיים בכל מקרה, אז כבר לא שווה לו להשקיע מאמצים. <hr /></blockquote><p></p><p>רגע, זה אומר ש-*gasp* הם הולכים לעבור דירה?!</p>
כן והם ימצאו פורנו גברי אצל אחד מהם!
Double GASP!
----------------- Boobs are like Noobs only with a B