הסטריפ יוצא לחופשה בחודש הקרוב, בזמן שאביב מתפנה לעסוק באופן בלעדי בפרויקט החדש של סטודיו קומיקום, הקומיקס דדליין 2. הנחתי מיד שזוהי הזדמנות בשבילי לקפוץ לתפקיד המאייר, לאחוז בעט האופטי ולהביע את עולמי הפנימי על מסך המחשב, אך אביב זכרה מה קרה בפעם הקודמת שזה קרה והספיקה לעצור אותי בזמן.
אז מה נציג בחודש הקרוב? את מה שאתם תיצרו! זוהי ההזדמנות שלכם לצייר ו\או לעצב את וי בריבוע ולהציגו לציבור הרחב. ויש אפילו פרסים.
שימרו וגיזרו לרצונכם את הדמויות והעצמים מסטריפ 112 ומסטריפ 100. אתם יכולים להשתמש גם בסטריפים האחרים, אך אל תגזימו. אתם מוזמנים כמובן גם לצייר בעצמכם.
צרו סטריפ קצר (לא נתנגד גם לתמונות בודדות או פרויקטי פלאש מושקעים!) שעוסק בגיימרים, משחקים, או החדשות האחרונות. תתפרעו, רק אל תשכחו להוסיף בראש כל עמוד את לוגו וי בריבוע. פיתחו נושא חדש בפורום והעלו את היצירה שלכם להודעה הראשונה. רק יצירות שיועלו בנושא חדש ישקלו לקראת...
שלושת היצירות שהכי ימצאו חן בעינינו יזכו את יוצריהן בחולצת ויגיימס לפי בחירתו, ויוכל להצהיר על כוונותיו לחסל את הבוס (כדי לעבור שלב), או על שליתה!!1 כללית, ואולי על מסר ציוני\גיימיסטי על טהרת ה-PS2.
כולם מוזמנים להשתתף, מגדול ועד קטן. התחרות תמשיך לאורך ששת השבועות הקרובים, וכל אחד יכול להעלות כמה קטעים שהוא רק רוצה. היצירות הטובות ביותר בכל שבוע יזכו בקישור ישיר מהעמוד הראשי של האתר!
למען ההבהרה, כל הדמויות כפי שהופיעו בסטריפ וי בריבוע שייכות לנו מבחינת זכויות יוצרים. אבל לצורך התחרות הזו, אתם מוזמנים לעשות איתן מה שאתם רוצים, כל עוד היצירה תפורסם בפורום הזה ועם הלוגו שלנו. כן, אנחנו קנאים ללוגו. לעיתים אני גם בונה פסלים מספגטי. כל אחד והבעיות שלו.
הייתי בשמחה מכין כמה, אבל אין לי שום תוכנת עריכה. חוץ מהצייר, אם זה נחשב.<br>
הייתי מכין בצייר אפילו, אבל תמיד מסביב לציורים הצבע הלבן משנה את הגוון שלו, ואם אני מנסה להזיז את הדמויות, יש להן מין הילה כזאת.
אה, כן, יש לי עוד שאלה - הפרק הבא של דדליין יסיים את הסדרה?
אני רוצה להזמין מהאתר, ואני רוצה לדעת אם כדאי לחכות או לא.
הוא דווקא עומד בציפיות - עם עוד עשר דקות של מחשבה, יכולת לשפר את הבדיחה ולהפוך אותה לקוהרנטית יותר. באמת שאין לך מה לחשוש מאיכות הציור - אף אחד לא מצפה ממך להפוך לאביב אור בתוך שלוש דקות. אפילו לה זה לקח 5 דקות!
רק זכור שעל מנת שקומיקס ישתתף בתחרות, הוא חייב להיות בהודעה חדשה בפורום. אני מציע שתשתפר את הקומיקס הזה, או שתלך ותנסה אחד חדש, ותעלה אותו כהודעה חדשה. לך על זה.
ציטוט: הכותב המקורי RiA ב 2006 /06 /25יש לי שאלה חשובה: איך מעלים קבצים בפורום?!?!?!!?!? בבקשה תענו לי! יש לי רעיון מה זה טוב עם אני אדע איך להעלות קבצים בפורום...
בסרגל העליון שבחלון כתיבת ההודעה יש אייקון של תמונה (ריבוע צהוב עם הרים ושמש, כשעוברים עליו יש alt של "הכנס תמונה"). בלחיצה על הכפתור נפתח חלון העלאת תמונה, ובו אפשרות ל-Browse מתוך המחשב שלך. אחרי שמצאת את התמונה שאתה רוצה להעלות, לחץ על כפתור "שלח לשרת" והמתן עד שהתמונה תשלח.
חשוב לוודא שהתמונה בגודל הגיוני (גם מבחינת משקל וגם מבחינת תצוגה על המסך). אחרי שהיא נשלחה לשרת היא תופיע לך בחלון ההודעה. בהצלחה.
RiA, ראשית - למה לפרסם במשחקים-כללי? פורום וי בריבוע הוא כאן, אין סיבה לשלוח את הגולשים לפורומים אחרים.
שנית - התמונות לא הצליחו לעלות כמו שצריך והלינק שנתת הוא למחשב האישי שלך; הוא אולי יעבוד בשבילך, אבל לא לאחרים. אם אתה מתקשה להעלות קבצים, אתה יכול לשלוח אותם אליי (כתובת בכרטיס האישי שלי) ואני אעלה אותם.