הערות: -המדריך כתוב בלשון זכר כי בא לי. יש לך בעיה? חבל. -לאיודע מה זה מקודד, סיומת קובץ או קילובייט? חבל. אז ככה: 1. הורד קודק (מקודד) של קבצי סאונד בעל יכולת הפיכה לקבצי סאונד ogg מכל אתר הורדות פופולרי ונפוץ, או פשוט מגוגל. 2. מצא קובץ אותו אתה רוצה להעלות למשחק והפוך אותו לקובץ סאונד בעל סיומת ogg. 3. פתח תיקיה חדשה ב: C:/Program files/CodeMasters/OperationFlashpoint/Users/insert your username here בשם sound. 4. הכנס את הקבצים לתיקיה זו. 5. במהלך המשחק לחץ על תפריט הקולות (באמצעות מקש הBackSpace), ובחר custom- #9. 6. תהנה? נ.ב. חשוב מאוד: קבצי הogg המועלים למשחק חייבים לנוע בין 16k ל75k, בלבד. מקווה שזה עוזר לכל מי שלא יהיה. ליאור הרקיקי.
וכמו-כן, אני אעתיק את ההערה של לירון (שלא הייתה נחוצה, לדעתי (שימו לב, מצאתי שיטה להדביק סמיילים מהפורום הקודם).
שאתה אומר "קבצי הogg המועלים למשחק חייבים לנוע בין 16k ל75k, בלבד." כדי שזה יהיה יותר ברור - כל קובץ בודד חייב להיות גדול מ-16ק"ב כדי לעבוד. קטן יותר - לא יעבוד. גדול יותר - יעבוד. עד כאן הכל מובן? הכל ברור? הגענו למסקנה שכדאי לחסוך זמן טעינה שאתם מעלים את הקבצים לכולם, סך כל הגודל של הקבצים מורשה עד 75ק"ב. אפשר קצת לחרוג, ואני אתוודע שפעם חרגתי עד 81ק"ב (שמישהו יבוא לעצור אותי! ), אבל לא הרבה מעל המותר. מקודדים שאפשר להשתמש בהם הם Goldwave וdBpowerAMP. אם אני זוכר נכון לשניהם צריך להוריד קובץ שיאפשר שמירה ב-OGG. ל-Goldwave בטוח. לא יודע אם ל-dBpowerAMP צריך. תבדקו באתר. לירון LAPD אה...כן...ואת ההערה של ספרקי:
אם זכרוני אינו מטעני, אכן צריך מקודד לdBpowerAMP, אבל הוא נמצא באתר שלהם תחת קטגוריית המקודדים.
שוב, מקווה שעזרתי. הרקיקי.
----------------- Overhead the albatross hangs motionless upon the air,
and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves.
The echo of a distant time comes willowing across the sand,
and everything is green and submarine.
And no one showed us to the land,
and no one knows the wheres or whys,
but something stirs, and something tries,
and start to climb towords the light.
|