שלום חברה' (יש מישהו שם בחוץ? :> ), שיחקנו הערב (קצב, זפיר, אוריה, רועי, אח של זפיר ואנוכי) משחק פלאשפוינט מגניב לאללה, רציני, כיפי, סיימנו משימה די קשה, בלי אבדות, כל אחד נכנס לרשימת התוצאות, כולל אח של זיפ, דבר שהיה מפתיע לפי זיפ...(אותי זה לא הפתיע כי הוא אח של "אח"...דם שחור הורג רוסים זורם בעורקיו.)
בכל מקרה, רק רציתי להעלות קצת מודעות: אם אתם באמת מעוניינים לשחק קצת פלאש רציני, לסיים משימות קשות, ולהיות עם אחלה אנשים שמבינים עניין, באמת, תבואו, כדאי.
עוד מעט אוריה או קצב אמורים להעלות כמה תמונות מהמשחק, אז תהנו. :>
ואם אתם רוצים לבוא להשתתף, דברו עם זיפ או קצב (שאני מניח שהם ישאירו איציק או MSN פה :> ), תורידו את האדדונים המבוקשים (BAS...זה עושה את הכל להרבה יותר מגניב.)
זה אמנם לא בשרת הראשי של פלאש (מה לעשות שאי אפשר לשחק עם אדדונים שם...), אבל השרת של קצב יציב למדי, והעיקר הוא שאפשר לשחק עם האדדונים המגניבים האלה שבאמת מוסיפים המון למשחק, הן מבחינת אסטתיקה, והן מבחינת קושי.
היה אחד המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי. בהתחלה כשפירסמתי את ההודעה בדבר הקמת הצוות ראיתי לעיני רוחי ביצוע יפהפה בדיוק כמו שעשינו היום! והיד עוד נטוייה. קודם כל הייתה עבודת צוות מעולה ואף חייל אפילו לא נהרג לנו! הייתה אווירה טובה. במיוחד כששמנו מארב מפוצל (צוות Nigger 1 משקיף מהגבעה וצוות Nigger 2 מניח מארב קרוב סביב המסוקים במטרה לחסל את הטייסים שמגיעים מהמגורים שלהם). התקלנו אותם מטווח קרוב מאוד לצוות Nigger 2 שחיסל כמעט את כולם מטווח 50 מטר בסיוע של צוות Nigger 1 שהיה ממוקם בטווח 100- 200 מטר. הספצנאץ שליוו את הטייסים חוסלו מהר מאוד. הטייסים נורו עוד יותר מהר... היה קרב חזק. כרגע הצוות נמצא במצב שהאי הקטן נכבש. משימות נוספות יצאו מהאי שישמש אותנו כבסיס קדמי למשימות עתידיות.
אני מרגיש מכובד נוכח הפעלתניות של רועי שהעביר את המשימה להצלחה מדהימה בכך שהגיב ונתן הוראות ברורות לכולם וכמובן כולנו יצאנו בריאים ושלמים ואף אחד לא נפגע בצורה כלשהי במשחק עצמו.
מצטער, רק גרסת 1.96, Resistance רק ככה אפשר להפעיל את ה- Addons שבהם אנחנו משתמשים. ממליץ לך לקנות את גרסת משחק השנה. סך הכל 100 ש"ח ולמען האמת שווה הרבה יותר עם כל התוספות והשידרוגים למשחק שאפשר להוריד חינם מהרשת. תן צלצול לפריק הם יזמינו לך את המשחק אם אין להם אותו במלאי.
אני חושב ששלי יכול לסחוב משחק... אבל יש לי בעיות עם הקריסה והכל... בכל מקרה יש מצב שאני משיג שרת ישראלי שיהיה לנו אדמין בו, עם כל המשימות והאדדאונים בחינם.
----------------- "Through me the way into the suffering city, Through me the way to the eternal pain, Through me the way that runs among the lost. Justice urged on my high artificer; My maker was divine authority, The highest wisdom, and the primal love. Before me nothing but eternal things were made, And I endure eternally. Abandon every hope, ye who enter here."