את פרטי המשימה ניתן לקרוא בתדרוך שניתן כאן בפורום תחת הכותרת "המשימה הבאה לצוות המשימות המיוחדות". הצוות חולק לשני תתי צוותים, צוות "סופרנו"- אוריה וקוברה, תחת פיקודי וצוות "טנור"- ג'ק ורועי תחת פיקודו של צפריר. צוות טנור הפעיל נשקי סיוע כבדים- זוג תתי מקלע SPW ונשק צלפים M24. היעד הראשון טוהר תוך כמה שניות במכת אש צולבת של שני הצוותים. כמה עויינים נותרו מוסתרים ע"י הבתים וצוות סופרנו, בעל הנשקים הקלים נכנס וטיהר אותם. היעד הבא היה בעצם להגיע לכנסייה והמבצר תוך ניהול קרב אש נייד כששני הצוותים נעים לסירוגין כשאחד מחפה והשני נע. את הכנסייה טיהר אורייה באמצעות רימונים ואת המבצר טיהר צוות סופרנו לאחר ריכוך של רימוני מטול AK74 שנבזזו מחיילי אוייב.
שוב, היה שיתוף פעולה יפה מאוד ומשחק רציני ביותר! כל הכבוד לכולם, מחכה לשחק איתכם שוב.
נ.ב
ממחר אני במילואים, אני אחזור ביום רביעי. ניפגש אז ונתאם עוד משחק.
כן, היה סבבה משחק(פינגים קצת גבוהים אבל לא נורא), כולם שיתפו פעולה, הניגרים שהיו בצוות שלי עשו את שלם כמו שצריך ואני כמובן חיסלתי בלי הפסקה עם הM24 שלי. :>>
מחר אני חוזר לצבא, אני מקווה שאני יבוא הביתה בקרוב, אל תבנו על זה יותר מדי. :<>
הייה מגניב לאאעעלה !!!!! כפי שאתם רואים בתמונות אני באמצע שמה איפה שאוריה צילם אני מרים את הראש, הייה ממש כיף וכמובן היו לידרים מצויינים כמו צפריר ורועי הם דיווחו בצורה מושלמת והעברנו את המשימה בצלחה, כמובן הייה לאג... אבל הסתדרנו, חיילים טסו לכל כיוון והייה כיף! אז נדווח על עוד משחק כשיהיה ונמשיך עם המשימות:D
היה ממש מגניב שוב, וזה יפה שלמרות שהיו לנו כמה בעיות הפעם, בכל זאת התגברנו והשלמנו את המשימה ללא אבידות.
מה שאני מתכוון הוא שכשעשינו את דרכנו לכיוון הכנסייה פתאום קצב שם לב לחייל בדיוק מולנו על הרצפה, ולמזלנו הוא חיסל אותו. רק מה, זה העיר את כולם וכל הרוסים התחילו לרוץ מפה לשם ולהסתער D:.
בכל זאת, בלי שום תכנית מוכנה, כולם החזיקו עמדות, ירו, והצליחו לפגוע בכל המטרות. קצב שלט עם המסטרקי שלו (שוטגן + אמ 4, הנשק [לדעתי] הכי מגניב אי פעם), וזפיר תקע לכולם עופרת בין העיניים עם האמ 24 שנותן חתיכת ירייה חזקה. :>
שוב, משחק טוב, כולם השתתפו בהריגות, והיה מגניב. :>
פציעות:
קוברה המסכן נתקל קצת בבעיות עם האופנוע, ונזקק לטיפול רפואי שניתן לו במסירות מזפיר.
רועי (מוסטפה) האגדי מריח השעועית גם הוא נתקל בתאונת דרכים, וגם במהלך קרב יריות נפגע 3 פעמים לפחות (ממה שראיתי). למזלנו, הוא יצא בחיים לאחר טיפול רפואי.
ואני? אני חתכתי את האגודל שלי בטעות עם מכסה של פחית שימורים. (באמת. מה אתם צוחקים...אני שחור הרי.)
חיפוי טוב, מודיעין טוב, אלתור טוב ( :> ), אחלה עבודה, לא יכול לחכות לפעם הבאה. D: (אוריה אמור להביא תמונות בקרוב :] )