Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > Operation Flashpoint > עזרה בקמפיין של OPERATION FLASHPOINT:RESISTANCE
תגובות : 7
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 03/08/2005 00:27:30
תגובה אחרונה: 11/08/2005 00:43:45

נושא מחבר ההודעה
ציטוט אליהו 2004
03/08/2005 00:27:30 #1

יש משימה בקמפיין של OPERATION FLASHPOINT:RESISTANCE

שקוראים לו אולי "Field Exercise" משהו כזה שאתה מתחיל עם ויקטור וחייליו שליידם יש 2 T-55 ריקים

את השלב הראשון של זה שמחסלים את המחנה הקטן הצלחתי, אבל בשלב השני שהוא להשמיד את הבסיס הגדול של האויב לא הצלחתי!!!

משהו יכול להגיד לי איך אני יכול להשמיד בקלות את מחנה האויב הסובייטי במשימה מבלי שאני או אף אחד מהמחלקה שלי במשימה לא יפגעו?

-----------------

THE TERRORISTS MUST DIE!

אליהו 2004
משתמש רגיל
רשום מ- 08/04/2004
ציטוט Gecko
03/08/2005 12:42:00 #2

אני לא זוכר את המשימה הספציפית הזאת, אבל אני יכול להגיד לך כמה טיפים כללים:

1. אם יש טנקים, תשתמש בהם. הם לא נמצאים שם סתם.
2. תעדיף פגיעה במטרות איכות. תרכז כח אש קודם נגד שריון ומקלעים, ואח"כ תטפל בחי"ר.
3. תנסה לבוא מכיוונים שונים לבסיס. הרבה פעמים אתה רואה קירות ויריות, וכשאתה בא מכיוון אחר לאותו בסיס אתה רואה רק ישבנים חשופים.
4. למרות שזה משחק ריאליסטי, זה עדיין רק משחק. מה שאומר ש-90% מהעבודה נחה על הכתפיים של השחקן, והשחקן הוא שמפריד בין כישלון והצלחה במשימה. מה שאומר שאתה תצטרך לירות ולפגוע הרבה, ופחות לסמוך על הצוות.

בעיקרון זהו. חוץ מזה אני רק יכול להגיד לך שתנסה ותנסה, ותשתפר בכל ניסיון.

-----------------

"Through me the way into the suffering city,
Through me the way to the eternal pain,
Through me the way that runs among the lost.
Justice urged on my high artificer;
My maker was divine authority,
The highest wisdom, and the primal love.
Before me nothing but eternal things were made,
And I endure eternally.
Abandon every hope, ye who enter here."

אווטאר
Gecko
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Ketsev
03/08/2005 14:12:05 #3

עם שני טנקי T55 יהיה לך ממש קשה לסיים את המשימה הזאת. כמות והרכב הטנקים נקבעים במשימה אחת קודם לכן- "Scrap"- שבה אתה בוזז בסיס תיקון כלי שריון סובייטים. כדי לעבור משימות אחורה בקמפיין אתה צריך לבחור במשימה שאליה אתה רוצה לחזור ואז לבחור ב- Revert.

במשימה Scrap עומדת לרשותך כיתת חי"ר ובאפשרותך לנקוט שתי דרכי פעולה:

Plan A) הסתננות לבד לתוך הבסיס, חיסול הצוות התורן והשומרים וקריאה לכיתה שלך בקשר לחבור אליך ולאייש את הטנקים הריקים.

Plan B) הסתערות שלך עם הכיתה לתוך המתחם וגניבת הטנקים.

ממליץ לבחור באופציה A. הסתנן לבד לתוך הבסיס, חסל את השומרים (היזהר מהפטרול שמגיע מדרום) כנס ל-  BMP בתור תותחן, טען פגז HEAT (פגז נ"א- נגד אנשים) חסל את השריונרים הרוסים שיורדים מהטירה (בזמני הטעינה שבין פגז לפגז השתמש ב- Machine Gun). כעבור זמן מה MI 17 יצניח צוות ספצנאץ ותקבל התרעה על תגבורות שריון רוסיות המגיעות מדרום. חסל עם ה- BMP שלך את הספצנאץ (תן להם להתקרב כאשר אתה מחוץ לכלי, אחרת הארפיג'יסטים שלהם יחסלו אותך מרחוק. כשאתה מאתר את הארפיג'יסטים שלהם מתקרבים כנס שוב כתותחן, חסל אותם ראשונים ואז את הצוות כולו). קרא לחבר'ה שלך להגיע באמצעות הרדיו, אייש את כל הטנקים, (שני אנשי צוות לטנק זה מספיק), ארוב לתגבורת השריון, חסל אותה וסע לבסיס עם השלל.

במשימה הבאה, Field Excercise, שבה נתקעת, כבר יהיו לך חמישה טנקים, גם מדגמים T72 ו- T80. כנס בעצמך ל- T80 ואייש את כל השאר (אם לקחת איתך במשימה הקודמת את ה- BMP השאר אותו מאחור). היסתער על היעדים. כאן אני לא מסכים עם Gecko. אני השלמתי את המשימה הזאת כשהטנק שלי חיסל רק BMP אחד ו T72 אחד. מחלקת הטנקים שלך עושה את רוב העבודה, כל עוד מנהלים אותה כמו שצריך.  כאשר אתה מתקרב ליעד הראשון בחר ב- Line Formation לפני קשר עין עם האוייב והיסתער איתם ביחד תוך כדי נסיעה איטית. ביעד הבא אותו סיפור רק תיזכור לקרוא לריכוך רימונים (0-0-1) של כוחות סיוע העומדים לרשותך לפני קשר עין עם העיר. הדוף את התיגבורות (זה יהיה ממש קל עם כ"כ הרבה טנקים) וסיים את המשימה. בהצלחה.

-----------------

אווטאר
Ketsev
משתמש רגיל
רשום מ- 01/12/2004
ציטוט אליהו 2004
03/08/2005 21:29:31 #4

במשחק שלי היו לי רק 2 טנקים מסוג T-55

-----------------

THE TERRORISTS MUST DIE!

אליהו 2004
משתמש רגיל
רשום מ- 08/04/2004
ציטוט Ketsev
03/08/2005 23:24:10 #5

מה שניסיתי להסביר לך, זה שיש לך רק שני T55 בגלל שבמשימה הקודמת (Scrap) לא גנבת מהבסיס של הרוסים טנקים נוספים. אתה מבין? אתה צריך לחזור משימה אחת אחורה ולגנוב בה טנקים מהרוסים. הטנקים שתגנוב במשימה Scrap ישמשו אותך במשימה שבה נתקעת.

אתה מתכוון אולי שבמשימה Scrap יש רק שני T55 בבסיס?

-----------------

אווטאר
Ketsev
משתמש רגיל
רשום מ- 01/12/2004
ציטוט Gecko
03/08/2005 23:56:24 #6
לא נראה לי.. אני חושב שלבנאדם יש פשוט בעיה מוסרית לגנוב טנקים של האוייב והוא קיבל כנחמה 2 עגלות....

-----------------

"Through me the way into the suffering city,
Through me the way to the eternal pain,
Through me the way that runs among the lost.
Justice urged on my high artificer;
My maker was divine authority,
The highest wisdom, and the primal love.
Before me nothing but eternal things were made,
And I endure eternally.
Abandon every hope, ye who enter here."

אווטאר
Gecko
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Ketsev
11/08/2005 00:43:45 #7
נו אליהו, מה השתתקת? הבנת את ההסבר שלי? הצלחת במשימה?

-----------------

אווטאר
Ketsev
משתמש רגיל
רשום מ- 01/12/2004

כל הפורומים>Operation Flashpoint > עזרה בקמפיין של OPERATION FLASHPOINT:RESISTANCE
תגובות : 7
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי: אליהו 2004
נכתב ב: 03/08/2005 00:27:30
תגובה אחרונה: 11/08/2005 00:43:45

דף ראשי של הקהילה
פורומים
קישורים
קישורים - מודים
תמונת השבוע
תיקיית הקבצים