עוד משימה שהושלמה בצורה יפה ומאורגנת עליידי השחקנים: ג'אק, קצב, צפריר, קוברה וכמובן אני. המשימה התנהלה בשעות הערב המאוחרות כאשר השמש כבר יורדת, התדרוך הייה קצר ולעניין וישר לעבודה נסענו. הגענו לבסיס מכיוון צפון מזרח, כאשר אנו צופים בו בצורה חשאית. את המידע קיבלנו מפיהם של מטוסים שהבחינו בבסיס, מטרת הפעולה הייתה לחסל את 4 ההאנגרים שהסתירו בתוכם כלי מלחמה אכזריים מסוג: סקאדים ועד לטנקים כבדים\קלים אמאפיביים לנשיאת חי"ר. המשימה דרשה מאיתנו לפוצץ את ההאנגרים כליל וכמובן כך הייה. בתמונות שאני אערוך תוכלו לראות את היקף המשימה וביצועה לפי ניקויי ההאנגרים. בראשית אני וצפריר התקדמנו מזרחה לבסיס (לפי התמונה שמאלה), קצב קוברה וג'ק התקדמו בצורה מעגלית מסביב לבסיס ופרצו דרומה לו (מכיוון אחוריי הבסיס לפי התמונות). לאחר מכן כפי שהסברתי המשימה נערכה בצורה כמעט מושלמת (מכיוון שקוברה נהרג במהלך הקרב עליידי חיילי האוייב) והסתיימה בפיצוץ אחד גדול. הנה התמונות: תמונה 1: אני ואחד מאנשיי הצוות ברכב כנראה זה הייה צפריר לא בטוח. 
תמונה 2:אני וצפריר רצים לכיוון הנקודה שסומנה לנו עליידי קצב. 
תמונה 3: אנו רואים אותי מסתכל לכיוון הבסיס, ומכוון על כמה מאפיינים עיקריים, כפי שאתם רואים זהו הבסיס גם לפניי הפיצוץ האחרון. 
תמונה 4: עליתי על גג הבניין המרכזי בבסיס ולפי התמונה אנו רואים את קצב, וצפריר פורצים להאנגר ומחסלים בחשאיות כמה גורמים עויינים.. 
תמונה 5: בתמונה הזאת אנו רואים את הבסיס מתפוצץ לאחר כל הרעש והמהומה, אךךך איזו תמונה מרגיעה. 
BOOM!!!! (בום !)... :D נהניתי לכתוב דווח משימה הייה ממש כיף!. תמונתו של קצב!: פיצוץ הבסיס ללא ראיית לילה: 
-----------------
|