חבר'ה שכולם ירשמו פה את הזמנים בהם הם יכולים לשחק. ככה נחסוך כמה שקלים בהודעות SMS (אלא אם כן משתמשים ב- ICQ ) ואולי נקבע פה מועדי משחק קבועים. עדיף שתרשמו כאן את המגבלות שלכם על פי הדוגמה שלי:
המגבלות שלי- עבודה מראשון עד חמישי עד שעה 1700 בערך. ימי ראשון ורביעי לא יכול גם בערב.
לפי המגבלות של כולם נקבע תאריכים למשחק שיפורסמו כאן. ככה גם מי שלא בצוות יוכל להגיע (נסו לתפוס אותנו במסנג'ר של אלה מבינינו שפירסמו אותו בפרטים שלהם באתר).
שישי - אחה"צ והלאה ושבת טכנית כל היום, אך מעשית אחה"צ והלאה (כי אני ישן בבוקר D: )
אין לי לוח משמרות קבוע, אני מקבל לוח משמרות שבועי בתחילת השבוע, וגם זה די גמיש, כך שיכולים להעביר אותי ולבקש ממני לעשות משמרת בשעה שונה באותו יום אפילו. (לדוגמא לפני יומיים [יום שישי], התקשרו אליי בערב ואמרו לי שבמקום 17:00 - 21:00 הם רוצים שאני אעבוד בסניף אחר בשעות 20:00 - 05:00.)
אני יכול לסמן איזה ימים אני לא רוצה לעבוד, ולרוב אני מסמן שאני פנוי במהלך השבוע, ושאני רוצה להיות חופשי בשבת ראשון, ולעבוד משמרת בוקר\צהריים (יענו לא ערב\לילה) ביום שישי...אבל די נראה לי שהדברים שאני מסמן הם לרוב בגדר בקשה, אלא אם כן יש לי סיבה מוצדקת לכך שאני "לא יכול באותו יום" או ב"שעות כאלה וכאלה".
נראה לי שאם הם חייבים אותי באותו יום, הם שמים לי משמרות איך שבא להם. (לדוגמא לפני איזה שבוע ככה, סימנתי שאני לא רוצה לעבוד ביום ראשון, אז אני קמתי בצ15:00 ביום ראשון, בסבבה, בחופש, והתקשרתי למנהלת כדי לראות מתי אני עובד במשך השבוע, והיא פתאום הודיעה לי שאני עובד באותו יום ב19:00 D:. לא יודע אם זה היה טעות, או שסתם היה בא לה להיות כלבה, אבל לכו תדעו.)
בכל מקרה, כאמור, לשבוע הזה סימנתי שאני פנוי לעבוד בימי שני, שלישי, רביעי, חמישי ובשישי סימנתי שאני "פנוי עד 18:00". ושאני רוצה להיות חופשי בשבת\ראשון.
אבל בכל זאת, זה שאני לא עובד\אעבוד ביום ראשון זה לאו דווקא אומר שאני פנוי למשחק לילה. לדוגמא ביום שני הקרוב אני הולך לעבוד מ11:30 בבוקר, כך שאני לא רוצה ללכת לישון באיזה 4\5 בבוקר. :>
טכנית אבל אין לי בעיה לשחק אחה"צ\ערב ביום ראשון *אם יש לי חופש* (וכמובן אם אין לי תכניות מיוחדות, כמו לצפות במשחק כדורגל, או ללכת לפאב עם חברים. או שניהם. :> )
לגבי השבוע הקרוב: אני כאמור עובד ביום שני בשעות 11:30 - 18:00. המנהלת אמרה שעוד לא קבעו לי משמרות אחרות לשבוע, אז אני אתקשר היום (ראשון) כדי לראות מתי אני עובד בשאר השבוע, ואם אכן הבני זונות יתנו לי משמרת טובה ליום שישי ויום חופש בשבת. (אוי ואבוי אם לא. עם כל הכבוד לעבודה שלי, לראות את הנבחרת נכשלת בצורה פנטסטית מול שוויץ...את זה אני לא יכול להפסיד.)
סבבה. עכשיו זה הזמן להתעלק על הסרוורים שמצאנו עם כל המשימות של BAS, אז ננסה לארגן גם באמצע השבוע. ותקנה מיקופון כבר! אם אין לך אופיס דיפו קרוב לבית יש דבר כזה שנקרא "אוטובוס". אם אני אהיה בסביבה אני אביא לך את הזוג הנוסף שלי.
בחודש הקרוב אני כנראה אצא יומיות אז אני אהיה יותר פנוי למשחקים.... אח"כ אוכל לשחק בסופי שבוע פעם בשבועיים (11/3, למי שמכיר. בערך כמו צפריר).
----------------- "Through me the way into the suffering city, Through me the way to the eternal pain, Through me the way that runs among the lost. Justice urged on my high artificer; My maker was divine authority, The highest wisdom, and the primal love. Before me nothing but eternal things were made, And I endure eternally. Abandon every hope, ye who enter here."
----------------- Overhead the albatross hangs motionless upon the air,
and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves.
The echo of a distant time comes willowing across the sand,
and everything is green and submarine.
And no one showed us to the land,
and no one knows the wheres or whys,
but something stirs, and something tries,
and start to climb towords the light.
אבל זה בין הג'ובניקים הכי טוחנים שקיימים. אני גם מוצב בטייסת הכי מבצעית בח"א כנראה (יש לי נתונים סטטיסטיים שאני לא אפרסם בפורום מסיבות מובנות), ואני עובד כשהמטוסים טסים. אני משער שאתה מבין מה זה אומר.