לפני שאני טס אני רוצה להמליץ לכל הקהילה, על המדור של טווינסן באתר isrwar
בכדי להיכנס, תיכנסו לאתר ומשם "לעמוד הדפוק של טווינסן", רוב הקטעים שם קורעים (הוכחה: אתמול הערתי את ההורים שלי בשלוש בלילה), ולמרות שאני לא מכיר אותו הוא בן אדם מצחיק.
At times, I almost dream. I, too, have spent a life the sages' way...and tread once more familiar paths. per chance, I've perished in an arrogant self-reliance an age ago,and, in that act, a prayer for one more chance went up...so earnest, so-- Instinct with better light let in by death...that life was blotted out not so completely...but scattered wrecks, enough of it to remain dim memories...as now...when seems once more...the goal insight again. The Field Where I Died,Prometheus Unbound.
את כתובת האתר אפשר למצוא כבר זמן מה בעמוד ה"אתרים מומלצים" שלנו, תחת הכותרת "Warcraft הקהילה הישראלית". באמת הפינה מומלצת ומצחיקה, ובכלל האתר הוא לדעתי האתר הטוב בעברית לעינייני Warcraft.
ציטוט: הכותב המקורי Avki ב 2004 /07 /26את כתובת האתר אפשר למצוא כבר זמן מה בעמוד ה"אתרים מומלצים" שלנו, תחת הכותרת "Warcraft הקהילה הישראלית". באמת הפינה מומלצת ומצחיקה, ובכלל האתר הוא לדעתי האתר הטוב בעברית לעינייני Warcraft.
ציטוט: הכותב המקורי Avki ב 2004 /07 /26את כתובת האתר אפשר למצוא כבר זמן מה בעמוד ה"אתרים מומלצים" שלנו, תחת הכותרת "Warcraft הקהילה הישראלית". באמת הפינה מומלצת ומצחיקה, ובכלל האתר הוא לדעתי האתר הטוב בעברית לעינייני Warcraft.