אל תשמחו אנשים, רק שחקני היומן צריכים באמת לשמוח, האקיין טאוור עושה עוד 20 אקסטרה dmg ליחידות מזומנות זה אומר שנגמרו ימי ההראס נגד היומן. וחוץ מזה, הוחלש טיפה הDK ההגנה שלו ירדה מ5 ל4(זה הבדל משמעותי למרות שזה לא נראה ככה)והדווח של הבנשי הוגדל מ500 ל600(למרות שאני לא משתמש בבנשיז).קישור, בפאטצ' הזה היומן ימשיכו לשלוט, הBolt נשאר חזק, והאנדד טיפה נדפקו.
Life... is like a box of chocolates. A cheap, thoughtless, perfunctory gift that nobody ever asks for. Unreturnable, because all you get back is another box of chocolates. You're stuck with this undefinable whipped-mint crap that you mindlessly wolf down when there's nothing else left to eat. Sure, once in a while, there's a peanut butter cup, or an English toffee. But they're gone too fast, the taste is fleeting. So you end up with nothing but broken bits, filled with hardened jelly and teeth-crunching nuts, and if you're desperate enough to eat those, all you've got left is a... is an empty box... filled with useless, brown paper wrappers.
an additional 40% chance that a defending Footman will reflect the attack back on the source for full damage!!!!
wtf? עכשיו אין שום סיכוי שבעולם לעשות הראס על היומן! יש להם מגדלי שמירה מחוזקים נגד יחידות מזומנות ב30%, המילטריה הוגברה בפאצ' הקודם, ועכשיו גם צריך לסבול את המגנים של ההיומן, שזה שדרוג הכי בסיסי...
Ancient Protector's attack now uses a homing missile.
מישהו מוכן להסביר מה זאת אומרת?!
שמתם לב שכל השינויים שנעשו ליחידות גבורים הנטרליות הם שינויים שמחלישים אותם?
Mechanical Critters no longer teleport with you - חבל, לפעמים הייתי לוקח את השרדר שלי ונלחם איתו - המון נזק ליחידות מכניות אחרות.
בסה"כ הפאצ' שוחרר בגלל שהם לא רוצים בעיות של חוסר איזון בשלבי הגמר של אליפות העולם הקרבה, אז ני סומך על בליז שלא יעשו שטויות לפני האליפות. באמת רואים שהפאצ' הזה הרבה יותר 'עדין', ומשנה דברים הרבה פחות קריטים.