שלום פורום וורקראפט, אם משהו עוד זוכר אותי אני הייתי בפורום הישן ונעדרתי כבר יותר מחצי שנה. כמה טוב לחזור... אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל דווקא לפני כמה שבועות החלטתי לחזור לשחק וורקראפט לקראת פתיחת שנת הלימודים שאני עולה ל-י"א-אחרי שזנחתי את המשחק ליותר משנה. התחלתי לשחק CostumGame נגד המחשב ברמות easy/normal ומסתבר שזה לא כזה קל כמו שזכרתי. אני כרגע לא התמדק על גזע מסוים ואני מנסה לבחור בין Orcs, Human, וUD...אני משחק כרגע ROC למרות שיש לי TFT כי אני מתכנן לסיים בו את הקמפיין שעוד לא גמרתי. אני מנסה להשתפר ככל שאני יכול, אני מצליח לעשות creep ולהעלות את רמת הגיבור, לעשות expand במהירות ואני מצליח לא רע לנצל את היכולות של הגיבור נגד ה creeps והאויב וגם לעשות tech. אבל כשזה מגיע לקרבשלי עם היריב אני בבעיה, מהר מאוד אני מאבד כמעט תמיד את כל היחידות ונשאר עם הגיבור במצב אנוש ומספיק לעשות TownPortal לפני שזה הורג אותו. אח"כ קשה לי מאוד להשתקם חזרה. האימון של היחידות לוקח זמן רב, הזהב מגיע באיטיות והיריב כבר יוצא נגדי עם צבא חזק להרוס לי את הexpand ולמנוע ממני ליצר עוד יחידות. אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי לבחור גזע ולשפר את הטקטיקה שלי. כרגע מה שאני יודע על הגזעים: Human-יחידות תגרה ממוצעות עם הרבה שריון, casters מצוינים עם קסמים טובים כמו slow ו-heal (הבעיה שקשה לי לשמור עליהם בחיים) Orcs-יחידות תגרה חזקות מאוד, rush יכול להצליח היטב.. UD-יחידות תגרה ממוצעות מחלימות מהר מאוד על שידפון ובעזרת DK אפשר להעצים את הצבt עם skeletons אני אודה לכם מאוד עם תרשמו לי לאיזה יחידות יש יתרון ברור על יחידות אחרות (גם באותו גזע אם אפשר) אני גם רוצה להביא לכם ריפליי שלי ב-ROC 1.16 ..העלתי אותו לתיקיה בקהילה שפתחתי אבל אני לא יודע איך לתת לו לינק-אם משהו מכון לעזור-תודה. עריכה: ניסיתי להשתמש ב-CosumKeys..קשה לערוך את כל הקיצורים דרך הקובץ בתיקיה של המשחק (אני מעדיף להשתמש ב-QWER אם אתם מבינים למה התכוונתי). הורדתי תוכנה עם אפשרות אוטומטית לסידור המקשים בצורה כזו אבל היא לא ממש עובדת (אני חושב שהיא לא עובדת על ROC או גרסה 1.16).
-----------------

|