שלום לכולם DDD; אוקיי, היום היה לי משחק נגד אחד מבכירי הקהילה כאן(Avki), וראיתי שהקהילה צריכה קצת עזרה כדי לעלות ברמה. אוקיי, אני לא שחקן טופ ישראלי אך אני שחקן אנדד לא רע והחלטתי לעזור לשחקני האנדד בקהילה זו. כמה קיצורים למקרה שלא תבינו: BO= Building Order FE= Fast Expand אוקיי, יש שלושה סוגי BO עיקריים: הראשון, הוא בכוונה לעשות harras לאויב. שמים שני עובדים במכרה, העובד הנותר בונה Alter ואחריו Zigi ובאותו זמן בונים עוד עובד אחד, אחרי שנהיה עוד קצת כסף קונים עוד עובד ואח"כ בונים Crypt. כשאתה שולח עובד לבנות בניין אתה יכול ללחוץ Shift ואז להצביע בחזרה למכרה, זה אומר לו לחזור למכרה אוטומטית כשהוא מסיים לבנות את הבניין הדרוש. עכשיו, פשוט ממשיכים לייצר Ghouls או Fiends (תלוי בטקטיקה של כל אחד). הBO השני הוא בשביל mass Ghoul(with dest\grag each player with his own playing tactic): שולחים שני עובדים למכרה, עם השלישי בונים Crypt ואחריו Zigi. קונים עוד שני עובדים ברגע שיש מספיק כסף ומיד אחר כך גם Alter. טיפ קטן: תמיד תשימו לב שיש לכם 5 עובדים ושכולם במכרה ! אפילו עם אחד לא שם לכמה שניות זה יכול לתת יתרון עצום לאויב שלכם. הBO השלישי הוא בשביל להוציא Fiends כמה שיותר מהר. לוקחים שני עובדים ושמים אותך במכרה, אחד הולך לבנות Crypt והשני Graveyard. קונים עוד עובד, ואחריו Zigi. אח"כ קונים עובד חמישי וAlter. =] טוב חברה, הנה כמה דברים על FE: Fast Expand כשמה, צריכה להיות מהירה, צאו לחסל את הקריפים ששומרים על המכרה בליווי של עובד. ברגע שהמכרה ריק מקריפים תבנו שם מכרה. תמשיכו לייצר עובדים עד שתגיעו ל5 כולל את ההוא ששלכתם לבנות וברגע שסיימתם לבנות את המכרה, תציבו בפתח שלו שלושה zigis ותשדרגו אותם(לא משנה אם זה לנירוביין טאוור או לשני). טוב זהו זה בקשר לBO's עכשיו הנה כמה טיפים כללים: בנייה צפופה-בתור שחקן אנדד שיש לו יתרון עם הzigis, אתה חייב לנצל אותם ולהשתמש בהם בחוכמה! שחקני אורקים תמיד יעשו הראס(לעמות גזעים אחרים שממעטים לעשות הראס..חוץ מיומן שגם עושים הראס דיי הרבה), ובהראס הם ינסו להרוג לכם כמה שיותר עובדים בשביל לעכב אותכם ולהציב אותם בעמדת יתרון. כאן הבנייה הצפופה מהווה תפקיד חשוב, היא לא מאפשרת ליריב להכנס אל תוך הבסיס ולהוריד לך עובדים ולא רק זה, גם שאם הוא ינסה לפגוע בzigis הוא יתקשה כי יהיו ביניים לפניו, מה שמביא אותי אל הטיפ השני שלי. הצבת ביניים- זה קצת מתקשר אל הטיפ הקודם וזה הולך ככה. קודם כל, הביניים הראשיים כמו הCrypt, Alter ,Gravetard צריכים להיות לפני המכרה, אך לא גבוה מידי ומצדיי המכרה, הzigis. אתם צריכים לבנות את הzigis בצורה שלאויב לא תהיה גישה אל העובדים, או גישה כמעט בלתי אפשרית שתגרום לו להסתבך ולאבד יחידות. טוב אז זהו בערך על בנייה נכונה, בקרוב יבואו עוד מדריכים בקשר לגיבורים, טקטיקות ושאר ירקות, מקווה שתפנימו ואם אתם רוצים 1vs1 אז או שתדברו איתי באיסי או שתלחשו לי בבטאל נט UsedAccName\RunSexyCookie להתראות עד המדריך הבא =]
-----------------
|