בזכות גדילתה המרשימה של קהילת הספרים (עדיין מבחינתי הקהילה הפורה והמעניינת ביותר בוגיימס), ומעבר לכך בזכות מאגר הספרים המצטמצם שעדיין נותר לי לקרוא (כך שאני ואסף נצטרך להגיע להלפר בכל מקרה), ובזכות הגעתו הקרובה של פסח, אני מכריז בזאת על מפגש קהילתי ראשון לקהילת הספרים!
המפגש יערך בחנות הלפר, חנות הספרים באנגלית הגדולה בארץ, ב-4 לאפריל (יום ראשון) וכולם מוזמנים (כן, גם רונן). שעת המפגש המתוכננת היא 4 בצהריים כך שגם לאלו שמגיעים מרחוק לא תהיה בעיה להגיע.
החנות נמצאת באלנבי 87 תל-אביב. המקום גדול ודי מרווח כך שכולנו נוכל להכנס. זכרו אבל שזאת חנות ספרים, אז בלי יותר מדי בלגן... לאחר מכן נוכל ללכת לאכול או לעשות משהו אחר. זוהי חנות נפלאה אשר מתמחרת את ספריה המשומשים במחירים נהדרים של 10-30 שקלים.
החנות נמצאת במרחק הליכה סביר של 25-30 דקות מעזריאלי ומגיעים אל האזור לא מעט קווי אוטובוס. להורים המודאגים גם אני וגם אסף מבוגרים אחראיים בני 25 כך שאנחנו נשגיח עליכם (אל תצחקו! יש מספר נערים וילדים בקהילה הזאת). למטה תמצאו מפות מתאימות. אלו המעוניינים להגיע - אנא ציינו זאת בת'רד זה.
בתודה, הראל
-----------------
חתמו על עצומת שחרור הספרים ובקרו בקהילת חובבי הספרות! כי גם ספרים הם בני אדם!
לא רוצה אבל אז אני אצטרך ללכת עם אורי ואז הוא קורא לאנשים ברחוב לקריץ ואז אנחנו מאחרים ואז לוקחים שחקנים אחרים ובעע אורי הכול בגללך#%#$^$ "אני יודע ת'דרך מה אתה דואג" חמאר בריטי נחות ועוד יש לי שפשפת לא רוצה
פלאשבק :<
-----------------
"כול מה שנמצא מחוץ לעצמך, אותו אתה יכול לראות ולבחון בהגיונך. אך טבע הוא באדם שכאשר נתקלים אנו בבעיות אישיות, אותם דברים אישיים ביותר הם הקשים מכול לחשפם בפני מבחן ההיגיון. אנו נוטים לחוג ולסוב סביבם, להאשים כול דבר לבד מן מהעניין האמיתי, העמוק, שהוא המכרסם בנו."
ככה היה כשלהכתי לאיבוד בפרדסים בנורדיה אם חבר שלי: "ויטלי אתה בטוח שפנינו בעץ השבור ימינה? זה לא היה שמאלה?" "כן אלברט... אני בטוח שאם נלך ישר נגיע בחזרה לפרדס של התאילנדים האלה ומשם אתה יודע את הדרך..." "אני מקווה שלא נגיע לטול כרם דרך הפרדס :\"
"בוינא שתוק ותן לי לחשוב בשקט.." "מה לחשוב?! אמרת אתה יודע את הדרך!!!!.." "אני חושב שהיה צריך לפנות שמאלה בעץ השבור..." אההההההההההההההה הסיוט לא עוזב אותי...
אני חושב שאני אגיע. אני לא יודע אם יש לי יותר מידי מה לעשות ב"הלפר", אבל. בעצם, אני מחפש ספרים טובים של פראצ'ט... אז אולי דווקא כן. נראה.
אנחנו לא נשאר כל הזמן בהלפר... נשב, נפגש, נסתובב בחנות, נקנה כמה ספרים, נלך לאכול ונטייל בעיר. אלנבי הוא גם כל אזור שינקין והמדרחוב, ויש שם לא מעט מקומות נחמדים להראות למבקרים מחוץ לעיר. יהיה כיף, אל תדאג יותר מדי.
-----------------
חתמו על עצומת שחרור הספרים ובקרו בקהילת חובבי הספרות! כי גם ספרים הם בני אדם!
אה, הלפר לא נמצא באיבן גבירול? ראיתי באיזה רשימת ספרים שהוא שם, לא באלנבי..
-----------------
"כול מה שנמצא מחוץ לעצמך, אותו אתה יכול לראות ולבחון בהגיונך. אך טבע הוא באדם שכאשר נתקלים אנו בבעיות אישיות, אותם דברים אישיים ביותר הם הקשים מכול לחשפם בפני מבחן ההיגיון. אנו נוטים לחוג ולסוב סביבם, להאשים כול דבר לבד מן מהעניין האמיתי, העמוק, שהוא המכרסם בנו."
נו אז מה אני פסיכופת בלי שידעתי על זה אז אני הולך פעמיים בשבוע לטיפול פסיכיאטרי האהא אני בעצם רוצה לרצוח אנשים בלי שאני חושב שאני יודע אבל אני בעצם לא ניצחתי אותך.
-----------------
ציטוט: הכותב המקורי Wing Chan ב 2004 /03 /26נו אז מה אני פסיכופת בלי שידעתי על זה אז אני הולך פעמיים בשבוע לטיפול פסיכיאטרי האהא אני בעצם רוצה לרצוח אנשים בלי שאני חושב שאני יודע אבל אני בעצם לא ניצחתי אותך.
רק פעמיים! נסה להתמודד מול שבע שנים רצופות של פעמיים בשבוע + טיפול קבוצתי אחת לשבועיים. ועוד לא ציינתי את האשפוזים הכפויים והטיפול בהלם מדי חצות.
אתה יוצא משם כמו אדם חדש, אני אומר לך. אדם חדש.
-----------------
לאנשים שספונים עמוק בתוך העולם שבקודקודם אין ממה לפחד.