אכן שבוע הספר סוף סוף הגיע, ואיתו הגיעו המוני על המוני דוכנים של כמעט כול ההוצאות שפועלות בארץ. כמובן שחוץ מכול מיני מפגשים עם סופרים ובולשיט אחר - יש הנחות גדולות על ספרים!
אתם מתכננים על לרכוש כמה ספרים או פשוט מסתובבים בדוכנים בלי כוונה מוגדרת? אני כעיקרון מתכוון לקנות את "אחים לנשק" (רומח הדרקון) כי הוא סוף סוף בהנחה, האגקורה ששמעתי שיצא לאחרונה בעברית, דאו-טה-צ'ינג ואולי עוד איזה ספר על סין. אבל הכי כיף כמובן זה סתם להסתובב בדוכנים ולא להחליט מראש =)
מה איתכם?
-----------------
אדוני היקר, בכוונתי לשהות בוייטצ'אפל ב20 לחודש הזה - ובערך בחצות לצאת למשימה מעודנת ביותר ברחוב שבו ביצעתי את הבדיקה השלישית של אנטומיית הגוף האנושי. שלך עד מוות, ג'ק.
זונות! לא היה דוכן של אופוס! ודווקא כשרציתי לקנות את "אחים לנשק" ואולי איזה פראצ'ט נחמד :< כלבות.
-----------------
אדוני היקר, בכוונתי לשהות בוייטצ'אפל ב20 לחודש הזה - ובערך בחצות לצאת למשימה מעודנת ביותר ברחוב שבו ביצעתי את הבדיקה השלישית של אנטומיית הגוף האנושי. שלך עד מוות, ג'ק.
גם אני חיפשתי את הדוכן של אופוס ולא מצאתי אותו בהרצליה. מה שכן, מודן עושים הנחה היסטרית על ספרי פנטזיה... של סטיפן קינג. אני מניח שהם פשוט לא מצליחים למכור אותם. אבל 25 ש"ח לספר, אולי גם אני אקח אחד. אגב, יצא לי להזמין מאופוס את חבילת הספרים של "שיר של אש ושל קרח", דרך האתר שלהם. כשאני אאסוף את החבילה מהדואר, אני אפרסם ביקורת.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.
אחותי קנתה את מישהו לרוץ איתו של דויד גרוסמן. ממזמן רציתי לקרוא אותו, ככה שכשאני מסיים את מלאך או שטן של שרה אנג'ל (אגב, ספר מצויין), אני משתלט לה עליו.
----------------- למען הסר ספק- הייתי חתול, ונשארתי חתול.
קניתי את "בית האצילים" (שני כרכים), "בית האלוהים" (שום קשר בין שני הספרים), "המקרה המוזר של הכלב בשעות הלילה", "מכונת הזמן" של ה.ג. וולס ואת הספר שאני קורא כרגע "איש הקובייה"...ספר מעולה ! מומלץ.
ציטוט: הכותב המקורי eyalib1 ב 2004 /06 /20קניתי את "בית האצילים" (שני כרכים), "בית האלוהים" (שום קשר בין שני הספרים), "המקרה המוזר של הכלב בשעות הלילה", "מכונת הזמן" של ה.ג. וולס ואת הספר שאני קורא כרגע "איש הקובייה"...ספר מעולה ! מומלץ.
איש הקובייה? חהחה
שמעתי על הספר הזה.
*ספוילר*
זה הספר עם האיש שמגלגל קוביה ואז לפיה הוא מתנהג באותו יום? נגיד יצא לו 6 אז הוא אונס ילדה??
למרות שכבר כתבתי חלק מהדברים בת'רד של פורום תרבות, אחזור עליהם בת'רד של הקהילה שלנו. ראשית, חוכמת הבייגלה - חובה לקרוא, באמת.
עוד ספר שקניתי, או יותר נכון הזמנתי ממיתוס: התוהו המזדחל של ה.פ לבקראפט. מדובר באוסף של סיפורי אימה קצרים של הסופר המוכשר - אחד ממייסדי ז'אנר האימה-מד"ב - שסגנונו השפיע על המון סופרים מודרניים כמו סטיבן קינג, לדוגמא. קצת התאכזבתי שהסיפורים השונים לא מתקשרים ביניהם לכדי יצירת מיתולוגיה שלמה; אך בכל זאת אני נהנה עד עכשיו מחלק גדול מהם.
שני הספרים מאוד מומלצים, במיוחד חוכמת הבייגלה שלדעתי הוא ספר חובה בכל בית. בנוסף, מי שאוהב את סטיבן קינג (ויש בפורום די הרבה כאלה) חייב לעצמו את ההתוהו המזדחל, בעיקר בשל אופיו הלא מחייב שנגזר מהסיפורים הקצרים, הקולחים והענייניים.
-----------------
חתימה זו מוקדשת לאדם שהמציא את שלט הטלויזיה.
(הייתי מנסה לברר את שמו, אבל לא בא לי לקום מהספה).