יש לי איזו בעיה בסימס2,כשאני מגיע לאפשרות של בניה של דלתות חלונות קירות בריכה וכו'...אז אני לוחץ על אפשרות וזה פשוט לא נותן לי אותה...אני לא יכול לשים דלתות קירות בריכה....וכבר התקנתי מחדש והכול! מי שיכול שיעזור.
אנשים תקשיבו יש לי סימס 2 מקורי וסימס אוניברסיטה מקורי עכשיו כשאני מנסה להתקין את סימס אוניברסיטה וכשאני מגיעה לשלב שבו אני צריכה להכניס את דיסק 4 של סימס 2 הוא כותב: the update process did not complete successfully אם מישהו יודע מה זה אז בבקשה שיגיב..
ציטוט: הכותב המקורי אורח ב 2005 /07 /25אנשים תקשיבו יש לי סימס 2 מקורי וסימס אוניברסיטה מקורי עכשיו כשאני מנסה להתקין את סימס אוניברסיטה וכשאני מגיעה לשלב שבו אני צריכה להכניס את דיסק 4 של סימס 2 הוא כותב: the update process did not complete successfully אם מישהו יודע מה זה אז בבקשה שיגיב..
כתוב שתהליך העידכון לא הסתיים בהצלחה. אולי תנסי להתקין מההתחלה.
עכשיו התקנתי את סימס אוניברסיטה מהתחלה ובדיסק 4 הוא כותב לי: Error during update installation אתה אולי יכול להגיד לי מה לעשות כדי שזה יעבוד? למה אני כבר מזה מיואשת..
ציטוט: הכותב המקורי אורח ב 2005 /07 /25עכשיו התקנתי את סימס אוניברסיטה מהתחלה ובדיסק 4 הוא כותב לי: Error during update installation אתה אולי יכול להגיד לי מה לעשות כדי שזה יעבוד? למה אני כבר מזה מיואשת..
יש שגיאה בהתקנה. התקנת את המשחק לפי ההוראות שכתובות בחוברת ההדרכה? אולי למחוק את כל הסימס 2 ואת האוניברסיטה ולהתקין את כל המשחק מההתחלה, יפתור את הבעיה. או שתנסי להתקשר להד ארצי והם יוכלו לעזור לך.